Scroll Top

About Rutger Koele

Maar wie is dat nu eigenlijk..?
Rutger Koele

Here, we celebrate not just a founder of awe-some! Marketing, but a visionary who lives and breathes the awe-some philosophy. Rutger Koele – The Storyteller, The Innovator, The Friend Rutger is de professional wiens passie voor het vertellen van merkverhalen alleen wordt overtroffen door zijn toewijding aan het smeden van oprechte, persoonlijke verbindingen. Met een titel die leest als een belofte, is Rutgers missie simpel maar diep: jouw awe-some verhaal vertellen.

  • Gepassioneerd Storyteller
  • Innovatieve Ondernemer
  • Expert in Persoonlijke Connecties
  • Marketing Maestro
  • Humanitair Hart
  • Alliteratie Admirer
Rutger de creatieve marketeer

Visie & Expertise
Rutgers expertise op het gebied van marketing, persoonlijke relaties, sociale media marketing en de customer journey komt niet alleen voort uit zijn uitstekende educatieve achtergrond, inclusief een Bachelor of Commerce aan HBO Nederland en zijn status als NLP Master Practitioner. Het komt voort uit een diepgeworteld geloof in de kracht van authenticiteit en een ervaring op basis van zakelijke aanpak.

Avonturen in Storytelling
Als oprichter van enlightacandle.com heeft Rutger een uniek platform gecreëerd dat handel combineert met mededogen, en individuen in staat stelt om verbinding te maken en te herdenken op historische locaties in Israël, terwijl hij lokale initiatieven ondersteunt. Zijn tocht door marketing met Tornado Sailing, Essent, MaxiAxi en awe-some.nl heeft zijn reputatie als een bron van creatieve, commerciële ideeën samengebracht.

Let’s be awe-some! now!

Personal Touch
Rutgers menselijkheid straalt ook door in zijn vrijwilligerswerk, met name bij Scouting Nederland, waar hij zijn expertise inzette om de merkpresentatie en communicatie van de organisatie voor belangrijke evenementen, zoals de viering van 100 jaar Scouting in Nederland en verschillende landelijke evenementen te versterken.

Legacy of aanbevelingen
Mensen die met Rutger hebben gewerkt, zijn open over zijn invloed en inspiratie. Hij wordt omschreven als iemand die je kernwaarden naar boven kan brengen en iemand die gevoeligheid omzet in kracht, hetgeen zijn persoonlijke en professionele relaties ten goede komt.

Samenwerking met Awe-some.nl
Bij awe-some.nl blijft Rutger zijn geest van innovatie en menselijke verbinding injecteren, elk partnerschap omvormen tot een avontuur en ervoor zorgen dat elk merkverhaal niet alleen wordt verteld, maar ook wordt gevoeld. Let’s be awe-some! now! Als je net zo geïntrigeerd en geïnspireerd bent door Rutger’s reis als wij, neem dan contact op met awe-some.nl en zie hoe zijn expertise en visie de manier waarop de wereld jouw merk ziet, kan veranderen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.